Greep uit onze realisatiesVoor de machinebouw gaat cadcamatic steeds uit van de specifieke wensen van de klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen op maat. Met onze ervaring in de metaal-, pharma - en voedingsindustrie en heel wat uitgevoerde projecten binnen automotive, kunnen wij heel uiteenlopende technische vraagstuken aan.  

Van ontwerp tot montage, uw machines worden bij cadcamatic met de grootste zorg steeds in eigen huis vervaardigd . contact

New HD-Baler = Machine of the year 2020 at Agri technicaGefeliciteerd aan alle CNH medewerkers, speciaal de prototype afdeling. Wij zijn trots aan hieraan meegewerkt te hebben.  Ook wij mogen terecht trots zijn op ons team.

Hierbij het mailtje van onze klant :

Beste leverancier 

Graag hadden wij, van de prototype afdeling, jullie bedankt voor de bijdrage die ook jullie leverden om dit project tot een goed einde te brengen . 

Dankzij jullie inzet en korte levertermijnen hebben wij onze doelstellingen gehaald. 

Bedankt voor de fijne samenwerking ! contact

Cadcamatic vaste partner van Agoria Solar Team.Cadcamatic is al jaren een vaste partner van het Belgische Agoria Solar Team .  Ook dit jaar maakten we voor hun wagen ' de BluePoint' enkele kritische componenten voor de Geneva stuurinrichting. 

We zijn dan ook apetrots met hun eerste plaats op het WK voor zonnewagens in Australië .  contact

Goud voor het Agoria solar team !Na een jaar hard werken is ons Agoria Solar team eerste geëindigd ! 

Hoe ongelooflijk is dit . Goud voor het Belgische team. 

Dikke proficiat voor deze top prestatie ! Wat een team ! 

We zijn dan ook mega trots te kunnen vertellen dat wij hieraan hebben 

mogen meewerken ! contact

Cadcamatic werkt samen met het Punch powertrain Solar team.Na 15 maanden hard werk, is het Punch Powertrain Solar team vorige week als 3de gefinisht in Adelaide, na 3021 km  in Australische outback. Podiumplaats gehaald ! Dikke proficiat hiervoor ! 

Het team is enorm trots en tevreden met deze prestatie. En terecht . Als kers op de taart kregen ze ook nog eens de Technical Innovation Award voor hun 4  wiel stuursysteem met " crab steering " uitbreiding voor aerodynamische doeleinden. 

Wij zijn trots te melden dat Cadcamatic hieraan meegewerkt heeft. De gevonkte Geneva schijven hebben van begin tot einde hun werk perfect gedaan. Het stuursysteem kreeg veel aandacht van andere teams, juryleden en organisatie...contact