INDUSTRIËLE AUTOMATISATIE

OP VRAAG VAN ONZE KLANTEN GROEIT ONS AANBOD VAN INDUSTRIËLE AUTOMATISATIE DAG NA DAG. ONZE ERVAREN INGENIEURS STAAN VOOR U KLAAR VOOR HET OMBOUWEN EN VERBETEREN VAN UW BESTAANDE MACHINES OF PRODUCTIELIJNEN. OOK HET UITDENKEN EN BOUWEN VAN NIEUWE SYSTEMEN EN HET ONDERHOUD ACHTERAF BEHOREN TOT ONZE MOGELIJKHEDEN.  

Lees meer

DOORDACHT

We luisteren heel aandachtig naar u om een grondig inzicht te krijgen in uw problematiek. We delen graag onze brede ervaring in machinebouw, vanuit diverse sectoren: algemene industrie, automotive, machinebouw, elektronica, pharma, food & beverage,...

We starten het co-ontwerpen van een blanco blad, of vanuit uw bestaand proces. Cadcamatic renoveert bestaande machines, wanneer dit kostmatig de beste oplossing is.

De synergie van uw input met onze ervaring leidt tot unieke, innovatieve oplossingen. Deze worden volledig uitgewerkt op professionele ontwerpsoftware.


CADCAMATIC GAAT GEEN UITDAGING UIT DE WEG

OPLOSSINGSGERICHT

Cadcamatic werkt met een doordacht stage-gate approval proces dat een afdoende processtabiliteit garandeert. U kan de diverse stappen in dit proces volgen en goedkeuren. Indien gewenst of nodig voeren wij de pre-productie of eerste productie uit.

Cadcamatic kan in-house alle precisie-onderdelen vervaardigen / aanpassen. We beschikken over een uitgebreid gamma technologieën: draad- en zinkeroderen, CNC-frezen, vlak- en rondslijpen, draaien ...  Een geklimatiseerde meetkamer met 3D-meetmachine verifieert en protocolleert de gewenste nauwkeurigheid.

We integreren verschillende types robotsPLC’s en vision systemen, volgens uw wensen en de noden van het project. De assembly van uw machine gebeurt mét en door onze ontwerpingenieurs. Zo kunnen we de meest complexe processen aan, in steeds kortere doorlooptijden.

Cadcamatic besteed veel aandacht aan een vlotte procesintegratie op uw site. We voorzien daartoe ondersteuning van onze ingenieurs on-site, een volledig informatiepakket, alle wettelijke documentatie (CE-attesten, constructiedossier ...) en opleiding van uw medewerkers. Service na oplevering blijft gegarandeerd, waar ook ter wereld.

CADCAMATIC STAAT GARANT VOOR EEN BETROUWBARE, KLANTGERICHTE OPLOSSING

KASTENBOUW: VOLLEDIGE AFWERKING

Kastenbouw is een erg specifiek onderdeel van machinebouw. Omdat dit een heel specialistische aanpak vereist, besteden heel wat machinebouwers de bouw van elektrische kasten uit. De ingenieurs en ontwikkelaars van Cadcamatic beschikken echter wel over de nodige knowhow en ervaring om dit in huis te doen en u zo een volledig afgewerkte machine aan te bieden.

Ook voor de productie van afzonderlijke kasten kunt u bij Cadcamatic terecht. Wij garanderen u kwalitatief hoogstaande producten met een snelle leveringstermijn.

  • Elektrisch ontwerp
  • Geïntegreerde kastenbouw

ROBOTICS: NOG SLIMMERE MACHINES

Een omzetstijging, een hogere productie, fysieke ontlasting: het zijn slechts enkele van de talrijke voordelen van de integratie van robots in uw productieproces. Cadcamatic luistert naar uw wensen en noden en ontwikkelt volledige robots voor taken met een korte cyclustijd die een grote precisie vergen of repetitieve handelingen uitvoeren die voor de mens moeilijk haalbaar zijn. Zowel de simulatie, programmatie als de montage worden bij ons in huis gedaan.

ROBOTTOOLS

We kunnen de meest complexe, hoogtechnologische robottangen & -grijpers voor u maken, van 1 cm tot 5 meter. Ook voor de vervanging van de afzonderlijke onderdelen van uw robot kunt u bij Cadcamatic terecht. Wij beschikken over de knowhow en het nodige inzicht om de geschikte tool op maat van uw bestaande robot te produceren.

ROBOT INTEGRATOR

Cadcamatic integreert en programmeert diverse merken zoals ABB, Stâubli, Fanuc, Epson ...

VISION SOFTWARE

Om de faalkost van uw productielijn te beperken, integreren wij indien gewenst vision software in uw machine. We merken dat vision software in steeds meer automatisatieprojecten en robotics geïntegreerd wordt. De vision software is dan ook in vele sectoren en voor veel toepassingen geschikt.

Dankzij de vision software wordt de controle van uw producten snel, efficiënt en mechanisch uitgevoerd. Zo bent u er zeker van dat ieder product dat de fabriek verlaat van hoge kwaliteit is en volgens uw specifiek geldende normen geproduceerd werd.

Geïntegreerde vision systemen laten u, op een zeer snelle manier, toe te detecteren waar en hoe uw product opgenomen dient te worden.

PLC STURING

Het belang van PLC sturing in de machinebouw neemt almaar toe. Het is dan ook gangbaar in heel wat verschillende sectoren, gaande van eenvoudige productielijnen tot zeer complexe machines.

Aangezien PLC sturing een specifieke kennis vraagt, zijn onze ingenieurs en ontwikkelaars opgeleid om dit, voor diverse gangbare merken, in onze automatisatieprojecten te verwerken.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Vision
techniek

Camera's voor controle en processturing.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

robottools

Op maat van uw applicatie. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

wereldwijd  

Integratie on site.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

kasten- en bordenbouw

Elektrische engineering.